Samsung Galaxy A3 (2016) zwart voor 17,- per maand!

537-original-frontDeze Samsung Galaxy A3 (2016) beschikt over een geweldige 13 megapixel camera aan de achterkant. Maar ook de 5 megapixel frontcamera laat je fijne foto’s maken. Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy A3 is groot, namelijk 1,5 GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen.

Een snelle processor (1,5 GHz 64-bit quad core) laat je supersnel schakelen tussen je apps. Het toestel is zeer dun; 7,3 mm dun en ligt daarom lekker in de hand.

Vergeleken met zijn voorganger uit 2015, heeft de A3 (uit 2016) een grotere batterij. Hierdoor heeft het toestel meer batterijcapaciteit. Dit betekent langer plezier van je Galaxy A3. Heb je een lange dag voor de boeg? De Ultra Power Saving modus van de Galaxy A3 vermindert het batterijverbruik door onnodige functies te sluiten. Zo verspil je niet onnodig energie en kun je je smartphone altijd gebruiken wanneer je hem voor langere tijd nodig hebt.

Wat krijg je?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *